Διαδικασια Συμμετοχης

Διαδικασια Συμμετοχης

Πληροφοριες εκθετων

Διαδικασια Συμμετοχης

Για τη συμμετοχή στην έκθεση GRAPHICA EXPO 2022 είναι απαραίτητη η υπογραφή Σύμβασης Συμμετοχής μεταξύ της διοργανώτριας εταιρείας και της εταιρείας σας.

Στην εξασφάλιση εκθεσιακού χώρου τηρείται απόλυτη σειρά προτεραιότητας, βάσει της ημερομηνίας υπογραφής της Σύμβασης Συμμετοχής και της τήρησης των όρων αυτής.

Η συμμετοχή στην GRAPHICA EXPO 2022 προϋποθέτει εκ μέρους των εκθετών την εκτενή μελέτη και πλήρη αποδοχή του Κανονισμού Λειτουργίας και των όρων Συμμετοχής της έκθεσης, όπως αυτοί αναφέρονται στην Α & Β όψη της Σύμβασης Συμμετοχής, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης στη διεύθυνση: www.graphicaexpo.gr.

Η υπογραφή της Σύμβασης Συμμετοχής συνεπάγεται την πιστή εφαρμογή και τήρηση του Κανονισμού Λειτουργίας και των όρων Συμμετοχής από όλους ανεξαιρέτως τους συμμετέχοντες.

Εάν ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε για τις διαδικασίες συμμετοχής σας ως εκθέτης στην επόμενη διοργάνωση της GRAPHICA EXPO 2022, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο της Διοργάνωσης στο 2106548720 ή στο 2109330487

Ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για τις λεπτομέρειες της οριστικοποίησης της συμμετοχής σας στην επόμενη GRAPHICA EXPO 2022.