Επισκεψιμότητα

Graphica 2015

%
Χάρτινη Συσκευασία
Εκτυπώσεις
%
Δημιουργικά Γραφεία
Γραφίστες
%
Οπτική Επικοινωνία
Επιγραφοποιία
%
Εκτυπώσεις
Γραφικές Τέχνες
image description

Στατιστικά GRAPHICA 2015

Η GRAPHICA, από την πρώτη διοργάνωσή της το 1991 έως και σήμερα, παραμένει μία αμιγώς επαγγελματική έκθεση, με υψηλή επισκεψιμότητα.

  • 0%
    Περιφέρεια
  • 0%
    Αττική
  • 4.487 Επιχειρήσεις

Ως τέτοια, οι επισκέπτες της σε ποσοστό άνω του 85% είναι διευθυντικά στελέχη ή ιδιοκτήτες επιχειρήσεων Γραφικών Τεχνών & Οπτικής Επικοινωνίας. Το στοιχείο αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη σύναψη στην έκθεση άμεσων εμπορικών συμφωνιών, καθώς, οι επαγγελματίες επιλέγουν την έκθεση GRAPHICA ώστε να βρουν νέους προμηθευτές και συνεργάτες.

Στην 25χρονη πορεία της η έκθεση GRAPHICA έχει καταφέρει να αποτελέσει σημείο συνάντησης της Βιομηχανίας Εκτύπωσης και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε:

Σημαντικοί και πρωτοπόροι παίκτες της Βιομηχανίας των Γραφικών Τεχνών να εμπιστεύονται την έκθεση GRAPHICA για την παρουσίαση και προώθηση των προϊόντων τους στην Ελληνική αγορά.
Νεοφυείς και καταξιωμένες επιχειρήσεις παροχής εκτυπώσεων να επισκέπτονται την έκθεση ώστε να αποκτήσουν πλήρη ενημέρωση για τις εξελίξεις του κλάδου.
Οι επαγγελματίες από τους κλάδους της Διαφήμισης, του Design, της Φωτογραφίας και της Διακόσμησης να επιλέγουν την GRAPHICA για την ενημέρωσή τους σχετικά με τα νέα υλικά και τις εφαρμογές που έχει να τους προσφέρει η βιομηχανία.
Δημιουργικά Γραφεία και Γραφίστες να προτιμούν τη GRAPHICA για την εύρεση προμηθευτών εκτύπωσης, ιδιαιτέρως επαγγελματίες από την Περιφέρεια της χώρας όπου οι επιλογές είναι περιορισμένες.